Mikor gondolj a biorezonancia terápiára?

0

Ha vannak bajaid, amiket nem gyógyítanak a gyógyszerek, amik kifognak a kezelő orvosaidon, amik már régóta gyötörnek, de nem kapsz igazi, hatékony segítséget, akkor gyere és próbáld ki a biorezonancia terápiát.

Ez egy modern, komoly számítógépes háttérrel működő gyógyító eljárás, aminek megalkotásához Szent-Györgyi Albert élettani kutatásait is felhasználták. Olyan eszköz, mely képes mérni a testből jövő finom elektromágneses hullámokat. Képes felismerni a rosszul működő sejtek, szövetek, ill. szervek normáltól eltérő rezgéseit. A kóros hullámokat pedig képes helyreállítani egy meghatározott program szerint. Ha a hullámszerkezet helyreáll, eltűnik a betegség is, meggyógyulhatsz.

–          ha allergiás vagy;

–          dohányzásról szeretnél leszokni;

–          emésztési problémáid vannak;

–          savtúltengésed van;

–          gyulladásos bélbetegséged van;

–          műtét, sérülés, törés utáni lábadozásnál, rehabilitációnál;

–          méregtelenítésnél;

–          ha folyton visszatérő betegségeid vannak-immunerősítésre.

 

Miért éri meg neked a biorezonancia?

  • Részese lehetsz egy modern, hatékony gyógyításnak, melynek segítségével hónapok vagy akár évek óta meglévő betegségeidtől, problémáidtól is megszabadulhatsz. 
  • Nem kell félned a mellékhatásoktól: a biorezonancia abszolút biztonságos eljárás, csak a problémás területen hat, mellékhatása nem ismert.
  • Rendkívül kedvező áron gyógyulhatsz. Gondolj csak arra, eddig mennyit költöttél gyógyszerre, orvosokra, utazásra, ráadásul szinte teljesen feleslegesen.

Véleményed, kérdésed van? Szólj hozzá Te is...