Eredményes és tartós fogyás

...amiről eddig csak álmodtál

Szinte mindenki életében volt vagy lesz olyan pillanat, amikor elégedetlen az alakjával. Nem vagy elég izmos, túl lapos vagy, vagy épp ellenkezőleg, túl sok van rajtad bizonyos helyeken. Sőt, a leggyakoribb rossz érzés oka az általános túlsúly, ill. elhízás. Ilyen rossz érzésed lehet még akkor is, ha normál testalkatú vagy, de a média által követendőnek tartott, anorexiás küllemű celebekhez viszonyítod magad. Ettől az esettől eltekintve joggal érezheted valódi problémának elhízásodat.

 

Miért gond az, hogy el vagy hízva?

 

yuni_4714_IMG_0000121384_W_00600Az esztétikai kérdésen és a negatív önbecsülésen túl rengeteg egészségügyi problémád lehet az elhízásod miatt.

 • A normál testsúlyúakhoz képest, sokkal nagyobb valószínűséggel leszel cukorbeteg;
 • megemelkedik a vérnyomásod;
 • érelmeszesedésed sokkal intenzívebben zajlik;
 • nagyobb valószínűséggel alakul ki vastagbél-, máj-, emlő-, hasnyálmirigy- és egyéb daganatod, melyeket sokkal nehezebb kezelni;
 • nagyobb eséllyel kapsz sztrókot (agyi érelzáródás);
 • nehezebben gyógyulnak a sebeid;
 • könnyen kialakulhat a PCOS, egy csomó nőgyógyászati problémával;
 • nehezebben vagy egyáltalán nem tudsz teherbe esni;
 • csökken a megtermékenyítőképességed;
 • túlterheltek lesznek az ízületeid, idő előtti kopások, deformitások alakulhatnak ki;
 • romlik a fizikai terhelhetőséged;
 • nagyobb eséllyel leszel Alzheimer-kóros,
 • gyakoribbak az autoimmun betegségek;
 • rosszabbul működik az immunrendszered;
 • gyakoribb és súlyosabb a nyomelem-, ásványi anyag-, ill. vitaminhiányod.

 

Az elhízás betegség, melyről szinte kizárólag csak maguk az érintettek tehetnek.

Érdekel, hogy mi a BMI értéked?

Ezáltal megtudhatod, hogy Te hol állsz éppen a kockázati listán.

A túlsúly,ill. az elhízás fogalma a Body Mass Index (BMI), magyarul testtömeg index értékével határozható meg. A BMI a testsúly (kg) és a testmagasság négyzetének (m2) hányadosa. Ha a BMI 18,5-24,9 közötti, a testsúly ideálisnak mondható. (18,5 alatt soványságról beszélünk.) 25-29,9 közötti BMI esetén már túlsúly áll fenn, ez már fokozott kockázatot jelent a társbetegségekre. Túlsúlyból könnyen kialakulhat elhízás, ezért már ebben a fázisban el kell kezdeni foglalkozni a testsúllyal.30-as vagy ennél magasabb BMI-érték elhízást jelent.

Az elhízásnak három fokozata különíthető el. 30-34,9 között enyhe, 35-39,9 között mérsékelt, 40 felett súlyos fokú az elhízás.  
Magasságod  cm
Testsúlyod  kg

 A fenti értékek nem veszik figyelembe a tested zsír- izom arányát.

Ez pedig fontos tényező.

Rendelőnkben rendelkezésedre áll egy bio-impedancia analizátor, mely jó pontossággal képes meghatározni  tested tényleges zsírtartalmát.

 

Mennyibe kerül az elhízásod?

kilokHa már beteg lettél, akkor nagyon sokba. Az állandó gyógyszerszedés havi szinten ezreket, éves szinten több tízezer forintot jelent.

Ha nem jön össze a baba, az százezreket jelenthet.

A munkából kiesés, táppénz, rokkantság szintén százezrekbe kerülhet.

Tudnod kell, hogy ezek a költségek nemcsak téged érintenek. Az elhízás és következményei össz- társadalmi szinten évente több százmilliárd forintra rúgnak.

 

 

Mennyit költöttél eddig sikertelen fogyókúrákra?

Naponta lehet olvasni félrevezető hirdetéseket, melyek könnyű fogyást ígérnek. Csak vedd meg ezt a tapaszt, idd meg ezt a shake-et, vedd meg ezt a csoda tréningeszközt, kend a hasad ezzel a krémmel. Stb. Ugye ismerősen hangzanak ezek a reklámok? Ilyen volt, ilyen lett. És a fotoshop minden kétségedet eloszlat. Számold össze, hányszor dőltél be, hány tíz vagy százezret dobtál ki az ablakon?

 Mielőtt teljesen kétségbe esnél, megnyugtatlak, ha lefogysz, akkor megszabadulhatsz a fenti kockázatoktól és nem kell ehhez százezreket befektetned. Nincs is másra szükséged, mint egy jól felépített fogyókúraprogramra, melynek segítségével sokat és tartósan fogyhatsz. Pontosan ezt kínálom Neked.

 

Mi kell a fogyáshoz?

 

fogyasTartós energiadeficit. Enélkül semmit sem fogsz fogyni. De ezt eddig is tudtad.

Hogy lesz energiahiányod? Kevesebbet eszel és ha lehetőséged van, többet mozogsz. Ezt eddig Te is így csináltad, sőt valószínűleg veled együtt mindenki, aki valaha fogyókúrára adta a fejét. Nincs ezzel gond, én is ezt javaslom.

De mennyit fogytál így? Néhány százaléknyit. Utána megállt a fogyás, és bármit csináltál, nem, vagy alig ment le. Aztán elfogyott a kezdeti lendület, már kevésbé vigyáztál a kajára, kevesebbszer mentél a konditerembe, majd feladtad. Újra és újra. És ez így megy már évről-évre. Annyi különbséggel, hogy mindig néhány kilóval több vagy, amikor elkezded az aktuális fogyókúrát. Aztán már el sem kezded.

Miért sanyargasd magad? A férjed vagy életed párja ugyanígy hízik, de ő legalább jól érzi magát a kilóival, és nem foglalkozik a kockázataival. Csak akkor, amikor megkapja az első szívinfarktust, sztrókot vagy cukorbeteg lesz. De akkor már késő. Segítek, hogy Te ne járj így.

 Van kiút a kilók útvesztőjéből!

Mit kapsz tőlünk, ha részt veszel a professzionális

testsúlycsökkentő- és karbantartó programunkon?

 

Szakértő által összeállított étrendi programot. Ez nem egy fix étrend, hanem olyan javaslat, mely minőségi kontrollt jelent az étrendedre vonatkozóan. Legfontosabb eredménye a fogyás megindítása, a zsírvesztés fokozása, a fehérjebontás akadályozása, az anyagcsere helyzeted javítása, belgyógyászati betegségeid (magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsírok, magas húgysavszint) gyógyítása.

tulsulyLézeres fülakupunktúrás kezelést. Enélkül éhes leszel, szenvedsz, koplalsz, állandó megfosztottság-érzésed alakul ki, hamar és sikertelenül hagyod abba a fogyást. Ezzel szemben lézeres kezelésünk növeli a jóllakottság érzetedet, hamarabb jóllaksz, kevesebbszer leszel éhes és kevesebb is elegendő lesz a jóllakásodhoz. Ez minden fogyni akaró vágya: jóllakásig enni és mégis fogyni. Ezt várhatod a kezeléstől.

Tartós aranytű behelyezést. Ez a kis eszköz segít neked a jóllakottság érzeted fenntartásában. Naponta tudod stimulálni, ezzel fokozva jó közérzetedet.

Profi tanácsokat kapsz a fokozott fizikai aktivitásod megfelelő alakításához. Egészségi állapotodhoz, lehetőségeidhez igazítva kerül megbeszélésre a végzendő munka.

Kapsz egy naplót, mely megkönnyíti a munkádat, hatékonyabbá teszi együttműködésünket.

Napi öt percet kell csak rászánnod.

dietazas

Az első alkalommal felmérem az állapotodat. Rögzítjük a célkitűzéseket, megbeszéljük a táplálkozással és a fizikai aktivitással kapcsolatos teendőidet. Lézerakupunktúrás kezelést, ill. tartós fültűket kapsz a napló mellé. Igény esetén komoly egészségügyi állapotfelmérést is kérhetsz, ill. megvizsgáltathatod az érrendszered állapotát is.

Hetente egyszer kell csak jönnöd konzultációra, ill. kezelésre. Követjük a testsúlyod, testzsírod, derékkörfogatod változását.

Az elért fogyás után dönthetsz úgy is, hogy időnként eljössz egy-egy kezelésre. Ez a kontroll jelentősen megkönnyíti az elért fogyási eredményed megtartását.

Ez az összetett, speciális fogyókúraprogram mindössze 4000 forintba kerül alkalmanként.

Ezért az árért:

 • orvosi felügyelet mellett végezheted a fogyást;
 • kiemelkedő hatékonyságú lézeres akupunktúrás kezelést kapsz,
 • csak egyszer kell kifizetned a tű árát, utána ingyen pótoljuk
 • nemcsak a súlyod lesz kevesebb, hanem sokkal egészségesebbé válhatsz, gyógyszereket hagyhatsz el, ezzel tízezreket spórolhatsz.
 • Garanciát vállalunk:

 

Ha a közösen megbeszélt célkitűzésedet határidőre nem éred el,

akkor annak eléréséig ingyen járhatsz kezelésre!

Ne halogasd tovább a fogyást, jelentkezz most a programra:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám: (javasolt megadni)

  Telefonos visszahívást...

  Testmagasságom:
  cm

  Jelenlegi testsúlyom:
  kg

  Életkorom:
  év

  Mennyit szeretne fogyni? (Kg-ban kérjük megadni)
  -kg

  Írja ide a képen látható kódot:
  captcha

  dietazo_no

   

   

  paleokeresztKulcsszavak: Testsúly problémák kezelése, fogyókúra, elhízás, testsúly csökkentés, paleolit diéta, paleolit táplálkozás, súlyfelesleg