Dohányzásról leszoktató kezelés

Aki dohányzik, számos káros tényezőnek és következményes negatív hatásnak, betegségnek teszi ki magát.
Vajon minden dohányos tisztában van az összes következménnyel?
 
  Tájékoztató a kezelésről:

A  terápia speciális bioinformatikai rendszerrel történik, amely segítségével egyedileg mérhető a nikotinfüggő paciens elektromágneses tere, majd a szokásos nikotin és kátrányfogyasztás adagjának megadásával, ezzel ellentétes, inverz biofizikai kezelés történik. A terápiára jelentkező magával hozza az utolsó elszívott cigarettacsikkjét, melyet a készülékbe helyezünk annak érdekében, hogy személyre szabott terápiát tudjunk adni.

A készülék a cigaretta alapján állítja elő azt a mágnesterápiás kezelőjelet, amellyel a sejtekhez kötődött nikotin információt – a saját cigarettájára jellemző specifikus rezgéseket – lehet a sejtekről “letörölni” biofizikai módszer segítségével.

Sejtszinten megszüntethető a nikotinfüggőség.

Természetesen ez a módszer is elhatározást és kitartást igényel, azaz a megszokott ösztönös mozdulatról, reggeli, kávé, ebéd utáni rágyújtásról való lemondást, hiszen a kezelés következtében nem a kínzó hiány, csak a megszokott mozdulat vágya él tovább.

 

A kezelés menete:dohanyzas_bioinformatika

 • A kezelés néhány elektróda testre helyezésével történik és teljesen fájdalommentesen zajlik.
 • 20 percet vesz igénybe, hatására jelentősen csökken vagy megszűnik a nikotin iránti vágy. Elvétve jelentkeznek csak elvonási tünetek és komoly méregtelenítés is lezajlik.
 • A kezelésnek nincs mellékhatása, bármely életkorban, bármely alapbetegség mellett nagy biztonsággal elvégezhető.
 • Igény esetén a kezelés ismételhető.
 • A módszer a jelenleg elérhető leghatékonyabb gyógyszermentes segítség a leszokásban.

 

 

Felkészülés a kezelésre:

A  kezelés tervezett időpontját megelőző 4 órában lehetőleg már ne gyújtson rá,
Hozza magával az utolsóként elszívott cigicsikket és egy egész szál cigarettát!

 

dohanyzasia_adat_moA dohányzás nemcsak az egyénre, hanem annak környezetére és az egész társadalomra rendkívüli veszélyes drog.

Kilencszeresére növeli a tüdőrák kockázatát, fokozza a szájüregi és egyéb daganatok kialakulásának veszélyét. Jelentősen hozzájárulhat az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a szívinfarktus és az agyvérzés kialakulásához. Az impotencia és más keringési betegségek, a krónikus hörghurut is szinte biztosan kialakul.

A betegségek  kialakulása mellett az anyagi teher is számottevő . A legtöbb dohányos egy családi ház vagy egy autó árát elfüstöli egy élet alatt. A passzív dohányzás is óriási veszélyeket hordoz a dohányos környezete számára. A  betegségek kezelése, a hosszabb és gyakoribb táppénz, a rövidebb élet társadalmi szinten is óriási összegeket emészt fel, Magyarországon évente legalább 500 milliárd forintba kerülnek a dohányosok! Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/sziv_es_errendszer/9864/a-dohanyzas-karos-hatasai

Magyarországon a felnőtt férfiak 32,3% , a nők 23,6 %- a dohányzik.dohanyzok_statisztika

A gyermekkorúak körében is egyre több a dohányos. Ezekkel a mutatókkal Európában dobogós helyen állunk.

Ezt felismerve komoly lépésekre szánták el magukat a kormányok, hogy megfékezzék és visszaszorítsák ezt a modernkori járványt. A dohányreklámok betiltása, a nyilvános helyen történő dohányzás büntetése, a cigaretta árának folyamatos emelése is ezt a célt szolgálja.

Azonban pusztán adminisztratív eszközökkel nem lehet a kérdést megoldani, az egyénnek kell döntést hozni a leszokásról. A dohányzást a világon évente 70%-ban szeretnék abbahagyni, de csak körülbelül 30% próbálja meg, és pusztán akaraterővel mindössze 3%-nak sikerül.

cigaretta_lany dohanyzo_fiuk dohanyzo_lanyok gyerek_cigizik

 

Ne hagyja, hogy csak “füstbe ment egészség” maradjon…!

 

dohanyzas

gyogyszerek rukymastudo

 

Ez az eredmény nem meglepő, hiszen neurobiológiai függőség áll fenn a dohányosoknál, ráadásul a hirtelen abbahagyásnál gyakori és kellemetlen elvonási tünetek jelentkeznek.

 

Az akaraterő egyedül nem elég!

dohanyzasleszoktatas

…hiszen a dohányos tudja, a dohányzás árt az egészségének, mégis dohányzik. A leszokásnál a legtöbben rettenetesen szenvednek a nikotinéhségtől és a megvonás miatti feszültségtől, de kezelési módszerünk éppen ezeket szünteti meg.

Leszoktatási módszerünk nem okoz nehézséget, nem jár semmilyen kellemetlenséggel, mellékhatással és nincs megvonási tünet sem.

 

Szeretne véglegesen leszokni a dohányzásról? Úgy érzi eddig sikertelen volt?

Kapcsolati űrlapunk segítségével  jelentkezzen most a leszoktató kezelésre!


  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám: (kérjük megadni)

  Telefonos visszahívást…

  Tárgy

  Írja ide a képen látható kódot:
  captcha

  Üzenet

  Dohányzásról leszoktatás, dohányzás leszoktató kezelés,