Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Minőségi, gyermekközpontú szolgáltatás Önnek és gyermekének...
A gyermekorvos az újszülött kortól a felnőtté válásig foglalkozik a gyermekkor összes megbetegedésével, azok felismerésével, kezelésével, megelőzésével.
Csecsemőkori szűrővizsgálattal éppúgy szakorvoshoz fordulhatunk, mint a szükséges védőoltások beadásával, vagy fertőző gyermekbetegségek, illetve egyéb megbetegedések megjelenésével.

Csecsemő- és gyermekgyógyászatunk célja, hogy a mai rohanó világban minőségi, gyermekközpontú szolgáltatást nyújtsunk Önnek és gyermekének.gyermekorvos

Feladatul tűztük ki, hogy személyre szabott ellátást tudjunk biztosítani azoknak, akik hozzánk fordulnak:

 • rövid előjegyzési idővel biztosítunk gyermekének konzultációs lehetőséget;
 • választ adunk a hétköznapi gyakorlatban felmerülő általános gyermekgyógyászati kérdésekre;
 • személyre szóló ellátást nyújtunk;
 • minőségi körülményeket és biztonságot, bizalmat sugárzó szolgáltatáskultúrát biztosítunk;
 • táplálkozási tanácsokat adunk gyermeke étkezésével kapcsolatban;
 • biztosítjuk a kötelező és választható védőoltások beadását;
 • sürgős esetben otthonában is megvizsgáljuk és ellátjuk gyermekét.

 

Egészségközpontunk szolgáltatásait Pécs zöldövezetében, diszkrét és elegáns környezetben nyújtja. Munkatársaink a szakmai felkészültség mellett egyben a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatási kultúra elkötelezettjei is.

2009. január 1. óta vállalkozásunk látja el a bólyi és töttösi házi gyermekorvosi praxis feladatait. Ennek keretében a bólyi és töttösi óvoda, a bólyi bölcsőde, a helyi általános iskola gyermekeinek iskolaorvosi ellátását is mi biztosítjuk.

Munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk a megelőzésre már a fogantatás, ill. megszületés pillanatától kezdve. Ez a gondos figyelem kiterjed nemcsak a gyermekre, hanem édesanyjára, ill. a tágabb családi környezetre is.

Célunk egy testben és lélekben is egészségesebb Magyarország megteremtése, mely csak úgy érhető el, ha legkisebb építő egységei, a családok, ill. azok tagjai minél egészségesebbek maradnak, ill. lesznek.gyermek_orvos

Ebben a munkában a megelőzés sarokkövei:

 • korszerű táplálkozás;
 • megfelelő vitamin-, nyomelem- és ásványi anyag bevitel;
 • esszenciális tápanyagok bevitele;
 • rendszeres fizikai aktivitás;
 • a testi, lelki és szellemi fejlődés folyamatos ellenőrzése.

 

A gyógyítás során kiemelkedő szempont a minél szelídebb, minél kevesebb mellékhatást okozó gyógyszerek, eljárások alkalmazása, az antibiotikumok lehetőség szerinti háttérbe szorítása, homeopátiás, Bach-virágterápiás készítmények előtérbe helyezése.

A szabad orvosválasztás következtében lehetőség van nemcsak bólyi és Bóly környéki gyermekek háziorvosi ellátására, hanem készséggel állunk bármely gyermek és családja rendelkezésére 19 éves korig. 

 

paleokereszt

 

Írjon, hogy segíthessünk kérdésében vagy, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat gyermeke egészségének céljából.

Kezeléseink alapja, hogy minden esetben egyéni megoldásokat szakorvosi felügyelet mellett, kipróbált és bevált terápiás módszert kínálunk.

 


  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám: (kérjük megadni)

  Telefonos visszahívást…

  Tárgy

  Írja ide a képen látható kódot:
  captcha

  Üzenet