Érszűkület kezelése

 

 Miért veszélyes az érelmeszesedés?

 

erszukuletNem titok, hogy az érelmeszesedés az egyik leggyakoribb elváltozás a nyugati világban. Már kora gyermekkortól kezdve kimutatható, és a kor előre haladtával mértéke fokozódik. Így ha megvizsgáltatnád magad, jó eséllyel kimutatható lenne nálad is érrendszeri meszesedés. Ez még a természeti népek körében is megfigyelhető, akik hagyományos, egészséges életformát folytatnak.

Ha te is paleozol, naponta szedsz D3- és K2- vitamint elegendő és jó minőségű magnéziummal, valamint sokat és rendszeresen mozogsz, akkor hátradőlhetsz, mert hiába van érelmeszesedésed, ez nem jár érszűkülettel, mert az ereid rugalmassága megmarad.

De ha nem ilyen életformát folytatsz, akkor jobb, ha felkészülsz az érelmeszesedésre, az érszűkületre és a következményes betegségekre, mint magas vérnyomás, vesebetegség, szívizom-elfajulás, rossz vérkeringés a lábaidban. Ha pedig a meszes felrakódások megrepednek, jöhet az infarctus, stroke, főütőér-megrepedés, trombózis. Ezekbe durván minden harmadik ember belehal.

Két választási lehetőséged van.

1. Nem érintenek meg a statisztikai adatok. Úgy érzed, hogy ezek veled nem történhetnek meg, csak is másokkal. Nem változtatsz semmin, a sorsodat úgy sem kerülheted el.

2. Elgondolkodsz a leírtakon. Az életedet nem másokra bízod, hanem aktívan teszel magadért. Segítséget keresel, hogy jó irányban tudj változtatni az egészségi állapotodon.

 

Hol és milyen segítségre számíthatsz?

 

Egészségcentrumunk újabb komoly fejlesztést valósított meg. Elindítottuk érszűkület-vizsgáló szolgáltatásunkat. Először ezt érdemes igénybe venned. A vizsgálattal nyert precíz adatokból megtudhatod nemcsak az érelmeszesedésed mértékét, a különböző végtagjaidon mérhető pontos vérnyomásadatokat, azt is, hogy van-e ritmuszavarod, valamint az érrendszered rugalmatlanságát is megismerheted. Ezek a vizsgálatok már tünetmentes állapotban is képesek felhívni figyelmedet a fenyegető szív-és érrendszeri betegségeidre!

 

Lehet eredményesen kezelni az érelmeszesedést?

 

Bizony lehet. Ha megtörtént a vizsgálat, jöhet az érelmeszesedés-kezelés. Ennek eszköze egy forradalmi újdonság, az életerő forrása, a Mofettcare.

Ez egy csúcstechnikai berendezés, mely kiválóan ötvözi a hagyományos népi gyógyászat megfigyeléseit a modern nyugati orvostudomány megoldásaival.

A szén-dioxid értágító hatása évezredek óta ismert. Erdélyben az egyszerű emberek előszeretettel kerestek (és keresnek) fel vulkanikus kigőzölgéseket. Ezekbe a természetes mofettákba beleülve gyógyították magukat.

 

Hogy működik a Mofettcare?

 

Készülékünk ugyancsak a szén-dioxid gáz értágító hatását használja ki. Egy modern kabin, melybe kényelmesen belefekszel. A kezelőpanelen egyénre szabottan történik a kezelési paraméterek kiválasztása. Adott mennyiségű gáz kerül a kabinba, mely a ruhádon keresztül behatol az ereidbe. Kellemes meleget érzel a kezelés 25-30 perce alatt, a végén pedig ellazultan, pihenten, tágabb erekkel, jó közérzettel szállhatsz ki a gépből.

A fenti kezelés ára mindössze 3500 forint.

 

Mit nyersz a Mofettcare kezeléssel?

 

 • Tágulnak az ereid, javul az érelmeszesedésed.
 • Csökken a vérnyomásod.
 • Csökkenhetnek az ízületi fájdalmaid.
 • Gyorsabban gyógyulnak a sebeid, gyorsabb a szöveti regeneráció.
 • mofgep_kabinEmelkedik a nemi hormonszinted, javul a szexuális teljesítőképességed.

 • Javul az agyad oxigén- és tápanyag-ellátottsága.
 • Oldódhat a stresszed.
 • Jobban alhatsz.
 • Csökkenhet a fejfájásod.
 • Csökken a fáradtságod.
 • A teljesítményed hosszú távon is javul.

 

Már egy kezelés is érezhető komfortérzet-javulást eredményez, de az igazán tartós hatás eléréséhez kúraszerű használat javasolt. Egy kúra 10-12 kezelésből áll, amiket naponta érdemes felvenned.

 

Milyen a kúra hatása?

 

Hogy el tudd képzelni, elmesélem egy páciensünk történetét:

T. M. 67 éves siófoki férfi nyugdíjas. Kórelőzményéből évekkel korábban történt többszörös műér beültetés súlyos érszűkület miatt és magas vérnyomás szerepelt. Értágító kezelést keresett, így jutott el Egészségcentrumunkba. Eredendően Mátraderecskére, az egyetlen állami finanszírozású szén-dioxid fürdőbe ment volna. A kéthetes kúrát csak ottani szállással tudta volna megoldani. Ennek a költsége pedig 150.000 forint lett volna, a legolcsóbb helyen. Minket választott, mert a tíz kezelés ára mindössze 35.000 forint. Naponta jött busszal Siófokról, a kezelés idejét rugalmasan hozzá igazítottuk. A kezelést megelőző érszűkület-vizsgálat teljesen nem is volt kivitelezhető, mert olyan érszűkülete volt, hogy a pulzushullám nem ért le a lábaiba.

Első kezeléskor a melegséget csak deréktól felfelé érezte. A második, harmadik alkalom során már a végig, bokáig tartott a melegség. Néhány alkalom után M. arról számolt be, hogy lényegesen megnövekedett a fizikai teljesítőképessége. Korábban 40-50 méter megtétele után a gyötrő lábfájdalom miatt hosszabb szünetet kellett tartania. Az ötödik értágító kezelés után ezt a távolságot már nem is tudta megbecsülni, mert 200 méter megtételem után sem jelentkezett lábfájdalom.

A kezelés végén megismételt érszűkület-vizsgálat már mindent tudott mérni és jelentős mértékű értágulást regisztrált.

T.M. rendkívül elégedetten nyilatkozott az elért eredményről, ősszel egy újabb kúrát tervez.

 

Kiknek ajánlott a Mofettcare kezelés?

 

– A fenti tünetekkel rendelkező betegeknek;

– Cukorbetegeknek;

– Magas vérnyomásos betegeknek;

– Érszűkületes betegeknek;

– Lábszárfekélyes, felfekvéses betegeknek;

– Nehezen gyógyuló sebekkel bíró betegnek;

– Megszépülést, fiatalodást igénylő vendégeknek;

– Sportolóknak, sportos életmódot folytatóknak;

– Stresszes életmódot folytatóknak;

– A hétköznapok szürkeségéből elvágyódóknak.

 

Jelentkezz kezelésre, ha Téged is érint a fenti tünetek valamelyike!

Kapcsolati űrlapunk segítségével üzenj nekünk, ha kérdésed van, vagy szeretnél a kezelésre jelentkezni!

 


  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám: (kérjük megadni)

  Telefonos visszahívást…

  Tárgy

  Írja ide a képen látható kódot:
  captcha

  Üzenet

  Címkék: Érszűkület kezelése, érelmeszesedés, szén-dioxid terápia, mofetta, mofetta kezelés, érszűkület viszgálat