Allergia kezelése

Szabadulnál az allergiától?

allergia

Nem vagy egyedül ezzel az érzéseddel. Magyarországon a lakosság kb. 30 százaléka szenved allergiás tünetektől, és ez az arány évről –évre növekszik. Ismerős lehet számodra az orrviszketés, orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, szemvörösség, torokkaparászás, orrdugulás, hogy csak a leggyakoribb tüneteket említsem. Ezek a szénanátha jellemzői. Ha szerencsés vagy, akkor csak néhány hétig vagy hónapig tartanak a tüneteid. Ilyenkor a leggyakoribb ok valamilyen pollenallergia. Ha nincs szerencséd, akkor egészévben lehetnek allergiás tüneteid, pl. ha poratka allergiád van.

Vannak, akiknek gyomor-bélrendszeri, ill. bőrtünetekben nyilvánul meg az allergiájuk. Ha valamit megeszel és rövid idő múlva hasmenésed lesz vagy kiütéseid keletkeznek, viszketsz, beduzzad a nyelved vagy az ajkad, ezek is allergiára utalhatnak.

 

Milyen veszélyt jelent rád az allergia?

 

etel_tej_allergiaA súlyos túlérzékenységi (anafilaxiás) reakciótól eltekintve (például második méhcsípés a méhméregre érzékenyeknél), nem vagy közvetlen életveszélyben. Többnyire csak szenvedsz a tünetektől, hogy nem kapsz levegőt, viszketsz, nem látsz a könnyedtől, nincs egy normális, pihentető éjszakád, egész nap fáradt vagy, elhasználsz egy raklapnyi zsebkendőt, nem érzed az ételek illatát, ízét.

Minél korábban jelentkeznek a tünetek, annál valószínűbb, hogy asthmatikus tüneteid is lehetnek: légzési nehezítettség, sípolás-búgás, légszomj, fizikai terhelhetőség csökkenése. Ez főként a már gyermekkorban jelentkező allergiásokra veszélyes.

 

Mit tudsz tenni az allergiás tüneteiddel?

 

Biztosan szeretnéd megtudni, hogy mi okozza az allergiádat és hogyan tudod elkerülni a kiváltó okokat. Ezért el kell menned egy allergia vizsgálatra. Itt többnyire bőrtesztet végeznek, ill. vért vesznek, majd jó esetben megállapítják, hogy mire vagy allergiás.

Azt tudnod kell, hogy az itt kapott eredmények nem túl pontosak, másrészt a tüneteid megjelenése szempontjából semmilyen előnyt nem biztosítanak. Azaz gyakorlati szempontból szinte teljesen feleslegesek.

 

Mit tettél eddig az allergiás tüneteid ellen?

 

– Gyógyszeres kezelés

Attól függ, hogy gyógyszerpárti vagy, vagy ellenzed a gyógyszerszedést. Ha allergiagyógyszert szedsz és szerencséd van, akkor ezek segíthetnek. Kevesebb tünet, jobb életminőség. Ennek feltétele, hogy a kezdeti tünetektől már teljes dózisban szedjed a bogyókat. Sőt! Orvosod már azt javasolja, hogy a várható tünetek előtt hetekkel kezdd el szedni.

 

 

Milyen veszélyeket rejt a tartós gyógyszerszedés?

 

antibiotikumElőször is, leggyakrabban nem leszel teljesen tünetmentes, csak enyhülnek a panaszaid. Az csak mese, hogy nincs mellékhatás: ha gyógyszert szedsz, ezzel szinte biztosan számolnod kell: álmosító hatás, koncentrációs zavar, dezorientáció, stb. Nincs mese, ha nem akarsz tüneteket, folyamatosan gyógyszert kell szedned. Hosszú távon minden gyógyszernek csökken a hatékonysága, hozzászokás alakul ki, jöhet a következő típusú antiallergikum. A májad is megérzi az állandó gyógyszerszedést.

 

 

Mennyibe kerülnek a gyógyszerek?

 

Offering medicines

Ez változó, de ha jó minőségű, kevesebb mellékhatást okozó készítményt szedsz, havi 1.500-2000 forintot fizetsz a tablettákra. Ha kell orrspray, szemcsepp, akkor ez toldd meg további 3-4000 forinttal. Ez összesen kb. 5000 forint havonta. Egy évben ez 60.000 forint is lehet.

 

 

 

Szeretnél olcsóbb,

mellékhatásoktól teljesen mentes megoldást allergiás tüneteidre?

 

Az ésszerű megoldás: allergiakezelés biorezonanciával.

Lehet, hogy hallottál már erről a kezelési lehetőségről, lehet, hogy ez az első alkalom. Annyit érdemes tudnod róla, hogy ez egy olyan technológia, melyet néhány évtizede fejlesztettek ki. Gyógyszermentes kezelési lehetőség, nemcsak allergiások számára. Biofizikai orvosláson alapuló, modern komputeres technológia. Szkeptikusai nem értik működési lényegét, ezért kétségbe vonják létjogosultságát. Ők azok, akik az akupunktúrával vagy homeopátiával sem tudnak mit kezdeni.

Megnyugtatásodra elmondhatom, hogy már 14 éve foglakozom biorezonanciával. Az eltelt időszak alatt több ezer kezelést végeztem el, ragyogó eredményességgel, függetlenül attól, hogy kutyaszőr-, macskaszőr-, poratka- vagy pollenallergiát kezeltem.

Néhány visszajelzés a kezelésen részt vettektől:

 

Hogy zajlik a kezelés?

 

dohanyzas_bioinformatikaEgy rövid beszélgetést követően 3 db elektróda kerül a testedre, melyek egy komputerhez csatlakoztatott készülékből jönnek. A személyre szabott kezelési program kiválasztását követően 20-25 percig zajlik a kezelés. Ez teljesen fájdalommentes, csak némi melegség, ill. szájszárazság észlelhető.

Hány kezelés kell?

Állapottól és allergia fajtától függően 5-6 kezelés szükséges, bár többnyire már előbb is jelentkezik a javulás. Elegendő hetente egyszer jönni, de lehetőség van gyakoribb kezelésre is.

 

 

Mennyibe kerül a kezelés?

 

Egy kezelés ára mindössze 3.000 Ft.

 

Miért gyere hozzánk allergiakezelésre?

 

 

Rövid időn belül sorra kerülhetsz, nem kell hónapokat várnod.

Nem kell előzetes allergiavizsgálat, vérvétel.

Nincs konzultációs díj, egyéb extra költség.

Szakorvosi felügyelettel zajlik a kezelés.

Nincs mellékhatás.

Gyors és tartós eredmény, gyógyszerek nélkül.

 

Ezek után döntsd el, hogy kipróbálnád-e a biorezonanciás allergiakezelést, vagy ajánlanád-e más allergiás ismerősödnek ezt a lehetőséget.

Ezt most megteheted:


  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám: (kérjük megadni)

  Telefonos visszahívást…

  Tárgy

  Írja ide a képen látható kódot:
  captcha

  Üzenet