Miért fontos ismerned a szív-és érrendszeri rizikófaktoraidat?

0

A Van mire szerénynek lennünk cikk egyik szomorú megállapítása volt, hogy a 65 év alatti korosztály keringési eredetű halálozásában Magyarország szinte a legrosszabb mutatókkal rendelkezik. Ennek okait egy ilyen rövid terjedelmű cikk kereteiben nem lehet a teljesség igényével felsorolni, így csak megemlítem a legfontosabbakat, a helytelen táplálkozást, a népességszintű D-vitaminhiányt, a mozgásszegény életmódot, a dohányzást és a megelőző-szűrő vizsgálatok alacsony voltát.

Pedig ha megismerjük szív-és érrendszerünk állapotát, akkor sokkal könnyebben hozzuk meg azokat a fontos döntéseket, melyek segítségével megállíthatjuk betegségünk előrehaladását, ill. megakadályozhatjuk az idő előtti szívhalál bekövetkezését. Ez jó az egyénnek, mert mire ledolgozza az életét, joggal várhatja a jól megérdemelt nyugdíjas éveket. Jó a családnak, mert hosszabb távon számíthatnak a szülők, nagyszülők segítségére. Jó a társadalomnak, mert az unokáknak lesz kitől tanulni.. Ha szeretnéd megismerni szív- és érrendszeri állapotodat, rizikóidat, gyere el pécsi Egészségcentrumunkba.

Egy egyszerű, gyors, pontos vizsgálattal megismerheted szív-és érrendszeri rizikóidat. A vizsgálat után pedig korszerű, egyénre szabott tanácsokat kaphatsz az esetleges további vizsgálatokról, ill. kezelési lehetőségekről. Ha többet szeretnél megtudni erről a különleges vizsgálatról, akkor olvasd el az alábbi részletes ismertetőt. Ennek végén jelentkezési lapot is találsz. Azt kitöltve és visszaküldve hamarosan felkeresünk. https://paleolitcentrum.hu/sziv-es-errendszeri-szurovizsgalat

Véleményed, kérdésed van? Szólj hozzá Te is...