Testsúly problémák kezelése

(Paleolit) testsúly kontroll program

yuni_4714_IMG_0000121384_W_00600Magyarországon a felnőtt lakosság több mint fele túlsúlyos vagy elhízott. A kövérség nemcsak esztétikai probléma, hanem számos betegség  kiváltó oka lehet.

Kialakulásában a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód és életterünk fokozódó elszennyeződése játszik döntő szerepet. A genetikai vagy egyéb betegségek következtében kialakuló elhízás aránya csupán néhány százalék.

Riasztóan terjed a gyermekek körében is. Ha marad a jelenlegi elterjedési ütem, akkor 20-30 év múlva alig fog akadni normál alkatú felnőtt.

Az elhízás betegség, melyről szinte kizárólag csak maguk az érintettek tehetnek.

kilokAz elhízás következtében nemcsak a vérnyomás, a vércukor, a vérzsírok értéke lesz kóros, hanem az ízületek és a máj is komoly veszélynek vannak kitéve, nem beszélve a pszichés terhelésről. Az is bebizonyosodott, hogy az elhízás többféle daganat kialakulásához is hozzájárulhat.

Az elhízottak többet vannak táppénzen és hamarabb halnak meg. A kialakult krónikus betegségeik gyógyítása pedig jelentős többletterhet ró az államkasszára is.

Sajnos a jelenlegi túlterhelt egészségügyben nincs olyan állami szereplő, aki elegendő idő alatt kézzelfogható segítséget tudna adni elhízott betegeinek.

Így nem marad más, mint saját erőből lefogyni. Ez csak 10-ből 1 esetben vezet eredményre. A sikertelenség oka az, hogy hibásak az elképzelések a helyes ütemről, nincs megfelelő segítség az éhezés kivédésére, nincs kitartás.

Ezekért az okokért pedig főleg a média felelős, mely folyamatosan tudományos alapok nélküli tévhitekkel bombázza az érintetteket.

 Van kiút a kilók útvesztőjéből!

Egészségcentrumunkban már 12 éve menedzselünk komoly eredményekkel fogyókúra programokat.

dietazasA Magyarországon egyedülálló, komplex módszer alkalmazásával eddig több ezren adták le testtömegük legalább 10 %- át.

A módszer a hangsúlyt többek között a helyesebb táplálkozásra, a fizikai aktivitási szint emelésére helyezi. Az új szokások kialakításában egy napló vezetése is szerepet kap.

Az éhezés csökkentése, a jóllakottságérzet fokozása végett heti rendszerességgel lézerakupunktúrás kezelés történik, tartós fültű ill. aranytű fülbe helyezésével kiegészítve.

Sok esetben az alacsony alapanyagcsere szint, a felhalmozódott méreganyagok jelenléte akadályozza a fogyás beindulását, illetve intenzívvé válását.

dietazo_noEzen páciensek számára lehetőség van biorezonanciás ill. ryodoraku kezelések végzésére is.

Így javítható az anyagcsere intenzitása, segíthetnek a fogyásban szerepet játszó szervek működésének javításában és a méregterheltség csökkentésében. Néha előfordul, hogy egyéb kiegészítő kezelés is szükségessé válik.

Ezek a nagy biztonsággal alkalmazható eszközök, már sok reménytelen esetben hozott áttörést a fogyás elindításával és segített az elért súlycsökkenés megtartásában.

A fizikai aktivitási szint fokozása otthoni körülmények között gyakran akadályokba ütközik. Nincs idő, hely, eszköz, stb.

Ezen a problémán is tudunk segíteni egy nagyon korszerű és divatos edzési, alakformálási lehetőség helyszíni biztosításával.

fogyasEzek együttes alkalmazásával a lehető legjobb közérzet mellett fogynak a páciensek átlagban 10-12 kg-ot 3 hónap alatt.

A folyamatos orvosi felügyelet biztonságot jelent cukorbetegek és más betegségekkel bírók, ill. gyerekek számára is.

Megéri lefogyni! 10 %-nyi testtömeg csökkenés a betegségek kockázatát 90 %-kal csökkenti, visszatér az önbecsülés, a környezet is elfogadóbbá válik.

 

paleokeresztÍrjon, hogy segíthessünk kérdésében vagy, ha Önt is érintik a túlsúly okozta nehézségek kellemetlenségek!

Kezeléseink alapja, hogy minden esetben egyéni megoldásokat szakorvosi felügyelet mellett, kipróbált és bevált terápiás módszert kínálunk.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám: (javasolt megadni)

  Telefonos visszahívást...

  Testmagasságom:
  cm

  Jelenlegi testsúlyom:
  kg

  Életkorom:
  év

  Mennyit szeretne fogyni? (Kg-ban kérjük megadni)
  -kg

  Írja ide a képen látható kódot:
  captcha

  kover_vekony

  Kulcsszavak: Testsúly problémák kezelése, fogyókúra, elhízás, testsúly csökkentés, paleolit diéta, paleolit táplálkozás, súlyfelesleg