Ezt a tésztát mindenki eheti!
Zero Carb Noodle-a bűntudat nélküli élvezet

1

Ma már nagyon sokan próbálnak egészségtudatosan élni. Szeretnék megóvni magukat a civilizációs betegségektől, vagy szeretnének megszabadulni meglévő problémáiktól. Ennek az életmódváltásnak az alapja a táplálkozás radikális megváltoztatása. Nagyon sokan felismerték és kutatási eredmények százai bizonyítják, hogy egészségünk vagy jólétünk szempontjából ez a legdöntőbb faktor.

Ha jól táplálkozunk, akkor sokkal kisebb az esélyünk a rettegett betegségek kialakulására. Ennek a jó táplálkozásnak alappillére a finomított szénhidrátban szegény étrend folytatása. Ez kizárja a cukor, rizs, burgonya, lisztből készült élelmiszerek, kukorica fogyasztását. Aki eltökélt, annak nem jelent gondot ennek az étrendnek a következetes betartása. Jómagam és családom már sok éve így táplálkozunk. Az étrendváltoztatás áldásos hatását naponta élvezzük.

Azonban néha gond adódik a hús mellé tett körettel. Néha ráun az ember a hús-zöldség kombóra, és szívesen enne mást, mondjuk tésztát! Ez az étrend a hagyományos értelemben vett tésztát kizárja. Akkor végleg le kell mondanunk a tésztáról? Nem.

Szerencsére van egy kiváló alapanyag, amelyből lehet tésztát készíteni, azt pedig lehet bűntudat nélkül, bármekkora mennyiségben fogyasztani. Sőt! Minél többet eszel belőle, annál karcsúbb leszel, annál jobb lesz a vércukorszinted, megszűnhetnek a bélpanaszaid, hogy csak a leggyakoribb hatásait említsem. Ez a csodanövény a konjac, melynek hatóanyaga a glukomannán. Ez egy fel nem szívódó élelmi rost, nulla kalóriával, nulla szénhidráttal.

A termékcsalád neve: Zero carb. Az első szállítmány óriási érdeklődés mellett elfogyott, de a következő már néhány hét múlva ismét kapható lesz. Magyarországon egyedülállóan széles választékban kínáljuk. Az eddig megszokottnál finomabb állagú, tésztásabb ízű lesz.

Új forma a penne, új ízesítésű a sárgarépás, algás és spenótos.

Az alábbi weblapon többet is megtudhatsz a Zero carb szénhidrátmentes, nullkalóriás tésztacsaládról, ahol ha feliratkozol, értesítést kaphatsz a termék megérkezéséről is: zerocarb.etrendvilag.hu

1 Hozzászólás:

  • Hollenbach Gabriella
    2017.november 06.

    Állandó alapanyag.Kamra kötelező tartozéka.
    Bármikor, bármihez van akár rizs alakú is ha töltött paprikát vagy káposztát szeretnék készíteni.

Véleményed, kérdésed van? Szólj hozzá Te is...