A vulkánok gyógyító hatása
– gyógyulás a természet erejével

0

A vulkánkitörés messziről szép látvány (lehet), közelről halálos veszedelem. Napjainkban is számos működő vulkánról szólnak a híradások, melyek megbénították a légi közlekedést, lakott településeket veszélyeztettek, stb. A legaktívabb vulkánok a pacifikus tűzgyűrű területén a Csendes-óceánt övező területeken működnek. Nekünk, magyaroknak a történelmi viharok következtében nemhogy vulkánunk, de még csak komolyabb hegyünk sem maradt, így nem kell félnünk vulkánkitöréstől.

Így sajnos vulkáni utóműködésért is a szomszédba kell utaznunk, kivéve Mátraderecskét, ahol ezt még megtapasztalhatjuk. A kialudt vulkánból gőzök, gázok törnek a felszínre. Izlandon ez gejzírek formájában mutatkozik meg, az erdélyi mofettákban pedig szén-dioxid tör a felszínre. Ez pedig természetes gyógyhatással bír, ugyanis a szén-dioxid gáz bediffundál a bőrön át a vérbe és az erek tágítását eredményezi. Az értágító hatás a teljes artériás rendszerben bekövetkezik, nem hátráltatja semmilyen körülmény. Az értágító hatás eredménye vérnyomáscsökkenés, a keringés fokozódása, a mikrocirkuláció javulása, a sejtek és szövetek jobb tápanyag-ellátottsága.

Szükséged lenne a keringésed javítására, jobb szellemi teljesítményre, alacsonyabb vérnyomásra, de nem tudsz Erdélybe vagy Mátraderecskére utazni és két hete ott tölteni? Sebaj, van megoldás. A Mofettcare elhozza neked Erdélyt. Ez egy modern gyógyászati, ill. rekreációs eszköz, mely a szén-dioxid kezelés jótékony hatásait biztosítja. Kúraszerű használatával csökken a vérnyomásod, javul a keringésed, gyorsabban regenerálódsz, javul az agyi teljesítményed, tágulnak az ereid. Könnyen, gyorsan, olcsón és egyszerűen elérhető, ez a csoda csak egy karnyújtásnyira van tőled. Időpont egyeztetés szükséges: 0630-389-8245. Paleolitcentrum-Egészségcentrum Pécs.

Véleményed, kérdésed van? Szólj hozzá Te is...