Fogyni vágyóknak

1

Az év végi hajrá okozta stressz, az ünnepek kiadós és gyakoribb evései, a kevesebb mozgás, a D-vitaminhiány, mind-mind hozzájárulnak zsírpárnáink gyarapodásához. Mikor máskor, mint újévkor (ismét) fogadod meg, hogy lefogysz. Mivel az eddigi kísérleteid nem hoztak tartós eredményt, valamit biztosan másképp kell csinálnod. Ha követed hírlevelünket, hétről-hétre kapsz hozzá profi tanácsokat.

 

1.rész-az indulás

 1. Kezdd a feladatot egy pontos állapotfelméréssel. Rá kell állnod a mérlegre, meg kell mérned a derékkörfogatod, ha tudod, akkor a testzsírodat is. A kiindulási helyzet rögzítése elengedhetetlen a pontos célkitűzéshez és a folyamatos kontrollhoz.
 2. Tervezd meg, hogy három hónap múlva hány kiló szeretnél lenni! Az ennél hosszabb időtartam túl távoli, nagyobb a kísértés a kihágásokra. A rövidebb táv pedig azért nem jó, mert lehet, hogy hetek kellenek ahhoz, hogy egyáltalán beinduljon a fogyásod. Ez pedig elkedvetleníthet, ha azt látod, hogy a célod elérésére szánt idő egy jó része eredménytelenül telt.
 3. Hetente egyszer kontrolláld csak súlyodat! A napi súlymérés, ráadásul eltérő napszakokban teljesen összezavarhat, mert nem tudod elkülöníteni szervezeted folyadéktereinek folyamatos változásától a valódi testtömeg -változást. Hetente egyszer, reggel dolgod végeztével, bugyiban-így érdemes mérlegre állnod. Ilyen körülmények mellett már kevesebb az egyéb befolyásoló tényező hatása.Folyt. köv.

1 Hozzászólás:

 • Hollenbach Gabriella
  2017.november 06.

  A legtökéletesebb módszer. Nekem nagyon nagy segítség.
  Súlyos súlyproblémám van.
  Már 14 kg fogytam.
  De a legfontosabb 1 hét után a csillapíthatatlan, évek óta tartó boka fájdalmam az étkezés megváltoztatása, miatt megszűnt.
  Nagy segítség a hetente találkozás az étrend, mozgás részletes átbeszélése. Könnyen betartható étrend, állandó figyelmes követése a életmódváltásnak.

Véleményed, kérdésed van? Szólj hozzá Te is...