Aktív folsav a kismamáknak –
velőcső-záródási rendellenességek ellen

0

A folsav döntő szerepet játszik a magzat fejlődésében: hiányában velőcső-záródási rendellenesség alakulhat ki, nagyon súlyos következményekkel: méhen belüli elhalás, agy nélkül születés vagy hasadt gerinc. Ezek az élettel nem összeegyeztethetőek vagy pedig komoly, akár életre szóló betegségek, állapotok, melyeket mindenki szeretne elkerülni. Sajnos azonban az emberek fele nem tudja megfelelően átalakítani a folsavat, abból nem lesz aktív hatóanyag. Hogy ki az aki tudja, ki az aki nem tudja metabolizálni, sajnos nem lehet előre megállapítani. De van egy kézenfekvő megoldás: aktív hatóanyagot kell bevinni, amit már nem kell a szervezetnek tovább alakítani. Ezzel kivédhető a velőcső-záródási betegségek nagy része. Nem a teljes spektrum, hiszen az elégtelen B12-bevitel is okozhatja ezt.

A megoldás olyan B-vitamin komlex szedése, amely tartalmazza mind az aktív folsavat, mind pedig a szükséges B-vitaminokat, minél nagyobb dózisban.

Webshopunk új tagja az aktív folsav (L-metil-tetrahidro-folát), kiegészítve a B-50 vitaminnal, lefedi a velőcső-záródási rendellenességek teljes ismert spektrumát. Egy korábbi készítményünk, a Best B-komplex pedig mindent tartalmaz és olyan formában, ahogy egy kismamának szüksége van rá. http://etrendvilag.hu/webaruhaz/vitaminok/b-vitamin

Fontos: a velőcső-záródás már a terhesség kialakulását követő 28. napon bekövetkezik. Ezért a terhesség lehetőségére felhívő menzeszelmaradás már csak akkor jelentkezik, amikor a velőcső-záródás lezajlott, jól vagy rosszul. Megoldás: készítsd fel szervezeted előre, a tervezett terhességet megelőzően kezdd el szedni a szükséges vitaminokat és táplálék-kiegészítőket.

Ha ez ügyben szeretnél szakértői tanácsot kérni, telefonon vagy e-mailben teheted meg: info@paleolitcentrum.hu, 0630-389-8245.

Véleményed, kérdésed van? Szólj hozzá Te is...